Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Imaginea etapei vine de la duelul dintre U-BT Cluj și BCM U Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
08.10.2018

vlad moldoveanu florin nini

U-BT Cluj a trecut la mare luptă de BCM U Pitești, în prima etapă a noului sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 80-76. Partida a reprezentat redebutul lui Vlad Moldoveanu în LNBM, dar și primul meci oficial pe banca argeșenilor pentru Florin Nini.

Întâlnirea dintre cei doi s-a soldat și cu un moment amuzant, surprins de camerele fotografilor prezenți la meci, când Nini îi arăta lui Mladen Jeremic cum să îl apere pe internaționalul român: „Am aruncarea contestată și din stânga și din dreapta. Asta înseamnă respect pentru aruncător”, a scris amuzat pe instagram Vlad Moldoveanu.

vlad moldoveanu florin nini

Internaționalul român a jucat bine în meciul cu Piteștiul. El a strâns 15 puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări, dar cu numai 6/15 din acțiune, pentru +14 la eficiență.

Imaginea postată de Vlad Moldoveanu aduce aminte de cea de la partida din sezonul precedent dintre CSU Sibiu și CSM Steaua, atunci când Dan Fleșeriu a fost aproape să îi pună un capac lui Marius Runkauskas, în finalul partidei câștigate de sibieni cu 78-76, meci în care Runkauskas a adunat 25 de puncte, cu 7/11 de la 3 puncte.  

Pentru U-BT Cluj urmează acum duelul din deplasare, cu BC SCM Timișoara, în timp ce BCM U Pitești se deplasează pe terenul celor de la CSU Sibiu.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    hai mai Vladut
    ca nu pare sa te deranjeze prea mult mana lui Nini :)

    cu 5 ani în urmă (09.10.2018)
    • outsider:

      :)
      a vrut sa scrie "Respect , the shooter"

      cu 5 ani în urmă (09.10.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!