Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Imaginile cu încăierarea din Music Pub Brăila, în care au fost înjughiați baschetbaliștii americani

Eduard Popa

Eduard Popa
13.11.2018

video americani injughiati braila

Au apărut primele imagini de pe camerele de supraveghere din localul brăilean Music Pub, din timpul confruntării dintre interlopul local „Dasaev” și baschetbaliștii americani componenți ai formației Cuza Sport Brăila.

În noaptea de 15-16 septembrie, un conflict a avut loc într-un pub din Brăila, în urma căruia doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați. Este vorba despre Darrel Bowie și Joseph McClain, iar ambii au ajuns la spital cu plăgi serioase.

Site-ul local debraila.ro a publicat imaginile evenimentului în care se vede cum Daniel Gabriel Husein, zis „Dasaev”, îl lovește din senin pe unul dintre sportivii formației de pe malul Dunării (video, secunda 00:03). În ajutorul celui lovit au sărit ceilalți baschetbaliști americani care l-au luat pe sus pe Dasaev și l-au băgat în baie (00:40). Mai mulți curioși s-au adunat să vadă ceea ce se petrece, în timp ce alți oameni au intrat în grupul sanitar să îl ajute pe Dasaev. Câteva minute mai târziu, unul dintre baschetbaliști este văzut cum o rupe la fugă din club, fiind luat la șuturi de oamenii care l-au apărat pe Dasaev.

Potrivit anchetatorilor, Dasaev i-ar fi înjunghiat pe cei doi baschetbaliști, Joseph McClain și Darrel Bowie, tocmai în baia clubului din Brăila. Al patrulea sportiv american care a asistat la scenă a reușit să fugă după ce s-a urcat pe acoperișul terasei pub-ului (06:58).

Reamintim că după acest incident Joseph McClain a avut un plămân perforat, în timp ce Darrel Bowie a suferit mai multe plăgi în zona abdomenului. Dacă Bowie s-a întors pe semnătură în SUA pentru a continua tratamentul, McClain a rămas în România, întrucât nu a putut circula cu avionul din cauza rănilor suferite. De partea cealaltă, interlopul „Dasaev” se află sub arrest. El este acuzat de tentativă de omor calificat, port și folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea liniștii și ordinii publice.

*foto: capture facebook debraila.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!