Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Informații de la Adunarea Generală a FRB. S-a aprobat noul statut al FRB

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.05.2015

Astăzi, 28 mai, a avut loc Adunarea Generală ordinară a Federație Române de Baschet la sala de conferințe „Mihai Nedeff” din sediul federației de la București. Vă prezentăm pe scurt câteva decizii și discuții care au avut loc la această întâlnire, urmând să revenim cu mai multe detalii:

  • S-a aprobat tot ce se afla pe ordinea de zi, inclusiv noul statut al FRB
  • Nu s-a discutat de wild card-ul pentru Timba Timișoara, ca bănățenii să evolueze și în sezonul viitor în LNBM
  • Din nou prezență scăzută, la ora 10:00 la sediul federației erau reprezentate doar 23 de structuri din cele peste 300, iar la ora 11:00 s-a strâns circa 40 de structuri
  • În alte discuții, Leo de Maio (președinte BC Timișoara) a spus că nu poate înscrie echipa în LNBM, iar Marcel Urban a afirmat că Univ. Goldiș ICIM Arad s-ar putea retrage din LNBF. Ambele cluburi se confruntă cu problema modificării legii 69/2000.

Vom reveni cu mai multe detalii de la Adunarea Generală a FRB în cel mai scurt timp!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!