Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Interviu cu comedianții Vio și Costel, oaspeți de seamă ai meciului CSA Steaua – U-BT Cluj

Eduard Popa

Eduard Popa
02.05.2019

CSA Steaua a pierdut accederea în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, după ce a suferit o înfrângere și în meciul 3 al duelului cu U-BT Cluj, scor 66-69. Partida din Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu a avut parte de mai mulți oaspeți importanți.

Printre ei s-au numărat foștii internaționali români Cătălin Burlacu și Claudiu Fometescu, componenții echipei Dinamo București, Willie Kemp și Moe Deloach, dar și oficialii echipei CSU Sibiu, antrenorul Dan Fleșeriu și team managerul Ionuț Georgescu, fost oficial al clubului roș-albastru.

O prezență inedită a fost însă cea a comedianților Costel Bojog și Viorel Dragu. Cei doi au fost acompaniați de copiii lor și au luat loc în primul rând, în sectorul rezervat de obicei familiilor gazdelor.

vio costel baschet

Costel și Vio au acordat un scurt interviu pentru totalbaschet, în pauza meciului:

TB: Veniți des la meciuri de baschet?

Vio: Eu sunt la al doilea. Am mai fost la un meci. Tot la o partidă a Stelei când a jucat cu Sibiul.

Costel: Cred că e a treia oară pentru mine. Prima oară când am adus cărți pentru copii (n.r. în programul „Reading Stands Tall”)  tot la inițiativa lui Vlad (n.r. Negoițescu, jucător la CSA Steaua) .

TB: Ați jucat baschet?

Vio: Da, eu am jucat baschet, chiar la un nivel foarte bun. Baschetul era viața mea. Dar numai în liceu am jucat. Eram foarte bun, dar nu am jucat la vreo echipă sau ceva. Nu la un nivel organizat.

Costel: Și eu am jucat baschet în liceu, dar nu m-am ținut de treabă. Eram foarte bine pe tehnică! *râde*

TB: Prin parcuri mai jucați, când mai aveți timp?

Vio: Eu am mai jucat. Mai aveam așa o sală unde rezervăm să jucăm baschet. Dar în parc nu prea merg.

Costel: Eu ies să arunc la coș cu copilul.

TB: Știți că Doc joacă baschet?

Vio: Da, da, îl știm, ne cunoaștem. Se mișcă foarte bine!”

La finalul partidei, Vio și Costel s-au arătat destul de dezamăgiți că nu va avea loc și un meci patru. Cu toate acestea, Vio ne-a spus că va încerca să ajungă și la partida dintre Dinamo Știința și CSU Sibiu, care va avea loc astăzi, 5 mai, de la ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!