Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ioana Gavra: „Cu siguranță vom avea și noi un cuvânt de spus”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.01.2014

Ioana Grava, componenta celor de la Universitatea CSM Oradea, a vorbit cu TotalBaschet despre partida cu CSM Satu Mare, contând pentru prima etapă a returului din Liga Națională de Baschet Feminin. 

„Ținând cont de meciul de acasă din tur, în care am pierdut la 12 puncte diferență, pentru mine fiind primul meci jucat în această formulă și după câteva zile de antrenament împreună, părerea mea este că nu a fost rău. Suntem mult mai pregătite în momentul de față și cu siguranță vom avea și noi un cuvânt de spuns în confruntarea de sâmbătă”.

„Atmosfera echipei este una foarte bună, am reușit să ne apropiem mai mult în urma cantonamentului care a avut loc imediat după sărbători, iar evoluția noastră consider că a fost din ce în ce mai bună cu fiecare meci jucat. Acum totul depinde de noi și de dorința noastră de a câștiga și lupta pentru fiecare punct în această competiție”, a încheiat Ioana Gavra. 

Disputa dintre Oradea și Satu Mare se va juca pe terenul sătmărencelor, sâmbătă, începând cu ora 18:00. 

*Foto: Szigyartó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!