Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ionel Brustur: „Mă așteptam să fim undeva în jur de minus 10, în nici un caz minus 30 de puncte”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.02.2018

Formația condusă de Ionel Brustur a încheiat sezonul regulat cu o înfrângere la Arad, scor 83-53. Oaspetele au ținut aproape în primele minute, dar meciul s-a rupt după un run de 14 puncte al gazdelor.

Sirius a avut 22 de mingi pierdute în meciul din etapa a 18-a și a primit 29 de puncte în urma acestor greșeli.

„Un meci pe care, din păcate, nu l-am abordat cu atitudinea pe care o doream eu. Foarte multe mingi pierdute au afectat jocul nostru, totuși, dacă stăm să ne gândim, împotriva unei echipe Arad care trebuia să fie mai sus decât este în momentul actual, părerea mea.  

Mă așteptăm să fim undeva în jur de -10, în nici un caz -30 de puncte. Pentru că am avut multe meciuri cu echipe apropiate ca valoare și am reușit să ne facem jocul, însă astăzi ceva nu a mers”, a declarat antrenorul lui Sirius după meci.

Formația mureșeană a rămas cu trei jucătoare străine în retur.

„Situația este grea. Nu neapărat din punct de vedere financiar, bine, nu și-au luat încă banii, dar nu sunt probleme de genul acesta, însă suntem cu o rotație scurtă, din păcate. Am hotărât să nu mai aducem străine pentru că asta este situația. Pentru sezonul viitor o să stăm jos și o să ne gândim puțin la ce vrem să aducem, ce vrem să păstrăm”, a mai spus Ionel Brustur.

Sirius a încheiat sezonul regulat pe ultima poziție, cu 17 puncte și un bilanț de o victorie și 15 înfrângeri. Alb-roșiile nu mai au șanse să prindă play-off-ul, înaintea grupei 6-9 din faza a doua a campionatului. La turneul din 16-18 martie formația din Târgu Mureș va disputa trei partide și este la patru puncte de echipa din fața sa. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!