Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionel Dodoc: „Mergem la Mediaș încrezători în forțele noastre”

Alin-Mihai Dobre

Alin-Mihai Dobre
15.03.2015

Gaz Metan și Steaua CSM EximBank închid etapa a XXIV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. În tur, medișenii s-au impus surprinzător pe terenul Stelei, cu scorul de 88-90, administrând la momentul respectiv, prima înfrângere pentru bucureșteni.

Steaua se află momentan pe poziția a 2-a a clasamentului, acumulând 37 de puncte în 21 de meciuri disputate. Bucureștenii trec printr-o perioadă mai puțin fastă, reușind doar o victorie în ultimele 4 partide. Ei vin după o înfrângere la 11 puncte diferență în compania lui BC Mureș, scor 65-76.

De cealaltă parte, Mediaș ocupă poziția a 9-a și luptă în continuare pentru un loc de play-off. Jucătorii lui Ovidiu Teleabă au câștigat 3 din ultimele 4 partide, singurul insucces venind în fața campioanei Asesoft Ploiești, scor 74-77.

Ionel Dodoc, shooting guard-ul Stelei CSM, este de părere că Mediaș este o echipă imprevizibilă, ce a produs surprize de-a lungul sezonului.

“Mergem la Mediaș încrezatori în forțele noastre. Suntem un grup compact și ne înțelegem foarte bine. Mediașul este o echipă bună care a produs câteva surprize în campionatul actual, iar orice echipă trebuie tratată ca atare și cu respect. Există jucători buni la Mediaș și se pare că se înteleg perfect pe teren. Vrem să ne facem jocul nostru și totul va bine”, a declarat el pentru site-ul totalbaschet.ro .

 Partida dintre Gaz Metan și Steaua este programată duminică, 15 martie, de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Mediaș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!