Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Drăgușin: „Important este să vedem ce putem face pe viitor”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.01.2016

Gaz Metan Mediaș a suferit a treia înfrângere consecutivă în 2016 și a 16-a în actualul sezon competițional. Formația de pe Târnava Mare a pierdut pe teren propriu în fața lui BC Timișoara. La finalul partidei, jucătorul medieșenilor, Ionuț Drăgușin a oferit o declarație pentru Total Baschet.

Întrebat despre o nouă cădere în repriza secundă pentru echipa sa, Ionuț Drăgușin a explicat:

„Nimic, probabil o lipsă de concentrare a noastră. Urât. Nu sunt prea multe de spus, mai ales că este un meci care abia s-a terminat și este la cald. Important este să vedem ce putem face pe viitor.”

Ionuț Drăgușin a fost destul de vocal la adresa arbitriilor pe parcursul partidei, însă nu a vrut să comenteze foarte multe la final:

„Nu vreau să comentez acest aspect.”

Întrebat dacă echipă sa poate să întoarcă situația dificilă, Ionuț Drăgușin a concis:

„Eu sper ca de luni să muncim mai bine și să revenim.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!