Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu a fost suspendat trei etape după incidentele de la Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.05.2019

Ionuț Georgescu a fost suspendat trei etape după incidentele de la Craiova

Comisia de Disiciplină din cadrul Federației Române de Baschet a luat primele măsuri după tensiunile create pe finalul meciului 3 dintre SCM U Craiova și BC CSU Sibiu din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. În acest sens, Comisia de Disciplină a dictat o suspendare de trei meciuri pentru Ionuț Georgescu, managerul sportiv de la BC CSU Sibiu. Oficialul echipei sibiene s-a ales și cu o amendă în cuantum de 150 de euro.

La finalul meciului 3 dintre SCM U Craiova și BC CSU Sibiu, din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, Ionuț Georgescu a acuzat vehement ultima decizie a arbitrilor. Porter Troupe a primit un fault la centrul terenului cu mai puțin de două secunde rămase de joc, a transformat cele două libere care au urmat și a adus victoria pentru olteni. Faultul dictat în finalul de meci ce s-a dovedit decisiv în stabilirea învingătoarei a iscat un adevărat conflict după fluierul de final, Ionuț Georgescu fiind cel mai vocal oficial sibian la adresa arbitrilor.

În ceea ce o privește pe Alexandra Stan, arbitrul asupra căruia s-au îndreptat criticile sibienilor, aceasta a oficiat, la 24 de ore distanță de la incidente, partida dintre BCM U Pitești și CSA Steaua București contând pentru locurile 5-8 în LNBM.

Decizia Comisiei de Disciplină a fost luată astăzi, 19 mai, iar motivarea este următoarea:

Mai puteți citi și:

Arbitrii, acuzați că au viciat rezultatul la meciul 3 dintre SCM U Craiova și BC CSU Sibiu.

10 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Minunat
    Să stea, nici o problemă. Eu vreau să știu însă cât vor sta cei trei care au făcut meciul praf și au generat toată această problemă.

    cu 4 ani în urmă (19.05.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Update
      Deci nu doar că nu au pățit nimic, ba chiar au fost premiați Doamna Stan și domnul Grigoraș au arbitrat aseară din nou. Felicitări FRB, nu vă dezmințiți deloc. Metastazele astea sunt de neoprit...

      cu 4 ani în urmă (19.05.2019)
    Raspunde
  • Heidy :

    Superb !!!
    De cand urmasesc acest fenomen numit baschet NU am vazut asemenea DICTATURA din partea Federatiei cluburile pentru ea sunt niste sclavi pe plantatie😁😁😁 DAR isi merita soarta conducatorii cluburilor 😁😁😁 Poate cu schimbarea politica din tara se schimba si ceva la aceasta Federatie.....Ok te -ai convocat intr- o sesiune extraordinara Comisia de disciplina si ai analizat comportamentul nesportiv al unui oficial DAR CEI CARE TREBUIA SA ANALIZEZE PRESTATIA ARBITRILOR SI SA EMITA UN COMUNICAT IN PRIVINTA LOR UNDE ESTE????? Sa intelegem ca Federatia APARA HOTIAAAAA????

    cu 4 ani în urmă (19.05.2019)
    • BC CSU Sibiu mihaitha:

      Normal
      Pai daca hotia se apara la guvernare, ce te astepti de la un rahat de federatie sportiva?

      cu 4 ani în urmă (20.05.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu underCat :

    Suntem in finala.
    S-a vazut ce poate Craiova cu si fara arbitri. Important e ca jucatorii sunt apti si n-au fost accidentari mai grave.
    FRB e dupa chipul PSD si daca Sibiu va avea parte de tratament echidistant sa fie foarte multumit.

    cu 4 ani în urmă (19.05.2019)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Aici nu e vorba de cat de buna sau slaba e Craiova. E vorba ca Georgescu si-a primit pedeapsa (pe deplin meritata) iar doamna aia cu relatii mari la federatie (spun niste pasarele) arbitreaza fara nici o problema a doua zi dupa incidente ! La mai mare frb.

      cu 4 ani în urmă (19.05.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu underCat :

    stii, cand ai 2 meciuri
    in care pierzi la +15 e destul de sugestiv. Ma bucur ca CSU si-a confirmat valoarea si madam Stan sa fie mandra de realizarile sale;), acum stie cat face un arbitru.

    cu 4 ani în urmă (19.05.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca lublaj :

    Asehotii
    Parca pe acolo a trecut acest corifeu al baschetului

    cu 4 ani în urmă (19.05.2019)
    • BC CSU Sibiu mihaitha:

      Exact
      Asa e, domnul Grigoras a fost unul din artizani si la acel blat evident. Old habits die hard.

      cu 4 ani în urmă (20.05.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca lublaj :

    Asehotii
    Sibiul castiga campionatul cu si fara el

    cu 4 ani în urmă (19.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!