Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Isaiah Philmore, la cea mai bună prestație în echipamentul lui BC CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.10.2018

isaiah philmore

BC CSU Sibiu a suferit prima înfrângere a sezonului 2018/2019, în etapa a 3-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, când a cedat pe terenul lui SCM U Craiova cu scorul de 74-71. Elevii lui Dan Fleșeriu au alergat aproape tot meciul pentru a reveni pe tabelă, lucru reușit până spre finalul jocului, dar fără să poată schimba soarta jocului în care gazdele s-au aflat mereu în față pe tabelă.

Isaiah Philmore a fost principala armă a sibienilor în Bănie, chiar dacă jucătorul american a venit de pe banca de rezerve. Extrema de forță a avut o prestație ofensivă remarcabilă, încheiată cu 28 de puncte, după 7 coșuri marcate din 9 încercări de la 2 puncte, 1 din 2 de la 3 puncte și 11 din 12 de la linia de libere. Philmore a mai adăugat 6 recuperări, 2 intercepții și un turnover pentru un indice al eficienței de 31 de unități. În cele 25 de minute petrecute pe parchet, Isaiah Philmore s-a aflat la -6 la capitolul „+/-”.

Isaiah Philmore a sosit în această vară în România, după mai multe sezoane petrecute în prima ligă din Germania. El a jucat trei meciuri oficiale pentru BC CSU Sibiu în acest sezon și are medii statistice de 19.3 puncte, 5.7 recuperări și 1.3 pase decisive în aproape de 28 de minute petrecute pe parchet.

Pentru BC CSU Sibiu urmează o nouă partidă în LNBM, la mijlocul acestei săptămâni. Trupa lui Dan Fleșeriu va primi vizita lui SCM Timișoara, miercuri, 24 octombrie cu începere de la ora 18:00.

*foto: Ana Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!