Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Istvan Rusz: Aceasta a fost seara noastră

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
24.02.2013

D-l Istvan Rusz, managerul echipei din Sfântu Gheorghe a început prin a mulţumi suporterilor care au încurajat echipa în victoria de la Alexandria:

"În primul rând trebuie să mulţumesc fanilor echipei mele care au parcurs mai multe sute de kilometri ca să vadă echipa în meciul cu Alexandria. Lor ofer această victorie! Nu în ultimul rând vreau să mulţumesc şi ospitalitatea conducerii clubului, a forţelor de ordine şi a suporterilor din Alexandria, care împreună cu suporterii noştri au încercat să conducă echipa preferată la Victorie!"

Apoi a adăugat referitor la partida în sine:

"Aceasta a fost seara noastră! Cu o apărare foarte bună am reuşit să ţinem mingea departe de coşul nostru, şi prin evoluţia foarte bună a lui Rhoads, Valentine şi Dinca am făcut diferenţa între cele două echipe. Doresc echipei din Alexandia să treacă cât mai repede prin golul lăsat de Lyons şi succes în play off!"

În final domnia sa şi-a îndreptat atenţia asupra pierderii suferite de baschetul românesc înaintea acestei etape:

"Şi prin această cale doresc să urez din parte clubului ACS Sepsi-SIC Condoleanţe pentru familia D-lui. Draganescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!"

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!