Stiri Liga I Masculin

Iulian Corneanu: "A fost cel mai greu meci al nostru de până acum"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
16.05.2014

Corneanu

Ştiinţa Bucureşti a debutat cu dreptul la Turneul Semifinal al Ligii I de Baschet masculin, de la Miercurea Ciuc. Formaţia pregătită de către Sorin Hatman s-a impus în primul joc, în faţa celor de la BC Miercurea Ciuc, scor 76-62.

Iulian Corneanu, baschetbalistul Ştiinţei, a vorbit despre acest succes în exclusivitate pentru site-ul nostru.

A fost un meci competitiv, un meci greu, contra unei echipe dornice de victorie. Cel mai greu meci al nostru de până acum pot spune că a fost acesta. După părerea mea, diferenţa a fost făcută de rotaţia mai lungă de care echipa noastră a dispus şi de faptul că antrenorul ne-a odihnit pe toţi câte puţin. Acesta ne-a ţinut concentraţi în meci. Însă şi apărarea a fost un factor foarte important, echipa noastră reuşind să încaseze doar 60 de puncte.

Corneanu a terminat meciul cu 23 de puncte şi 7 recuperări, fiind principalul realizator al bucureştenilor.

foto: Laura Haraba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!