Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iulian Corneanu: "Trebuie să terminăm în picioare orice ar fi"

Paul Olar

Paul Olar
07.05.2013

CSȘ Giurgiu este la un succes distanță de a se salva de la retrogradare în dauna celor de la Dinamo București. Deși sunt neplătiți de luni bune, oamenii lui Chris Terrell au găsit tăria necesară de a surclasa de două ori pe "câini", giurgiuvenii încercând miercuri să pună capăt unui sezon dificil din toate punctele de vedere.

Înaintea jocului cu numărul trei, Total Baschet a stat de vorbă cu Iulian Corneanu. Baschetbalistul originar din Craiova consideră că unitatea grupului a făcut ca dunărenii să nu cedeze, extrema precizând de asemenea că obiectivul CSȘ-ului este victoria.

Ce părere ai despre ultimele întâlniri cu Dinamo ?

Dinamo este o formație ce a progresat foarte mult de la începutul sezonului. Ei sunt într-o ascensiune vizibilă față de data trecută când am jucat cu ei.

În ciuda problemelor financiare ale echipei, voi v-ați motivat exemplar. Care este secretul ?

Suntem o familie și cum am reușit să trecem un an întreg peste accidentări, am zis că nu putem renunta acum, la sfârșit. Trebuie să terminăm în picioare orice ar fi.

CSȘ conduce pe Dinamo cu 2-0 la general, la fel cum s-a întâmplat împotriva Timbei. Totuși, timișorenii au revenit și chiar au câștigat seria. Vă temeți să nu se repete istoria și cu Dinamo ?

Suntem mult mai motivați să câștigăm meciul trei deoarece nu vrem să trecem din nou prin așa ceva. Doar noi știm cât de rău ne-am simțit după acele înfrângeri și nu ne dorim să mai fim acolo.

Va fi diferit meciul de la București față de cele de la Giurgiu ?

Vom da tot ce putem pentru a nu lungi această serie. Vom fi nevoiți să ne impunem ritmul de la început și să ne menținem pe parcurs.

În final, ce planuri ai pentru stagiunea următoare ?

Acum sunt foarte concentrat pe partida cu Dinamo și încă nu mă gândesc atât de departe. Aștept să se termine acest sezon și după aceea voi vedea.

*Foto: Biro Zoltan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!