Stiri

Iulian Corneanu: "Vom face tot posibilul să câștigăm fiecare meci"

Paul Olar

Paul Olar
04.02.2013

Baschetbaliștii lui CSȘ Giurgiu s-au revanșat în fața suporterilor pentru eșecul surprinzător suferit săptămâna trecută la malul Mării Negre. Elevii lui Chris Terrell au răpus sâmbătă pe BC Mureș cu scorul de 89-79, la capătul unei încleștări spectaculoase în care dunărenii au fost imbatabili din spatele arcului de cerc.

Dintre cele 16 coșuri de trei puncte înscrise de către gazde, cinci au venit pe mâna lui Iulian Corneanu, jucător ce a realizat cea mai bună prestație stagională cu ocazia confruntării cu "tigrii". Sportivul originar din Craiova a vorbit pentru Total Baschet despre ultimul succes al "lupilor", Corneanu sperând ca giurgiuvenii să aibă procentaje la fel de ridicate și în următoarele etape.

Iulian, cum ai descrie meciul cu BC Mureș ?

A fost o partidă grea, BC Mureș constituind un adversar puternic. Aș spune că diferența a fost făcută de aruncările de la distanță, însă a contat că am jucat pe teren propriu și am avut publicul în spate în permanență.

Cât de important este acest rezultat pentru CSȘ Giurgiu ?

După eșecul de la Constanța, chiar aveam nevoie de o victorie pentru a ne asigura poziția în clasament sau chiar a urca mai sus. Faptul că am învins pe BC Mureș, echipa aflată pe locul secund, a făcut ca această victorie să fie și mai dulce.

Ai făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului. Ce ne poți spune despre prestația ta ?

Da, așa este. Am avut încrederea întregii echipe, a antrenorului și bineînțeles a suporterilor. Atunci când toată lumea își pune speranțe în tine, prinzi și tu mai mult curaj.

CSȘ a avut 55% de la linia de trei puncte în această întâlnire. Crezi că puteți avea procentaje asemănătoare și în următoarele partide ?

Ne dorim să avem procentaje asemănătoare sau poate și mai bune. Vom face tot posibilul să câștigăm fiecare meci.

Ați reușit să învingeți în actualul sezon formații cotate foarte bine precum SCM Craiova, BCM Pitești sau BC Mureș. Chiar și așa, în deplasare jocul vostru nu a strălucit. Cum îți explici acest lucru ?

Fiecare echipă are momente bune și momente proaste. Aș spune că pentru noi, momentele proaste au fost acele partide din deplasare. Am învins și adversari puternici datorită dorinței de a demonstra că putem să fim competitivi cu orice formație din campionat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!