Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iulian Orbeanu și-a spart capul în meciul cu CSU Sibiu

Mara Mihăilescu, Ana-Maria Tutunaru

Mara Mihăilescu, Ana-Maria Tutunaru
10.12.2018

iulian orbeanu accidentare pitesti sibiu

Emoții mari pentru fanii prezenți la meciul dintre BCM U Pitești și CSU Sibiu. La finalul sfertului 3, Iulian Orbeanu s-a accidentat și a părăsit terenul pe targă, la aproape un sfert după ce s-a lovit.

La sfârșitul sfertului al treilea, în urma unui duel sub panoul Piteștiului, Iulian Orbeanu s-a accidentat și a stat minute bune pe podeaua Sălii din Trivale. Intervenția medicilor a fost întârziată, probabil și din pricina faptului că la stadionul de lângă polivalenta piteșteană se desfășura meciul de fotbal dintre FCSB și Viitorul Constanța.

Inițial medicii au intervenit cu o targă pliabilă, mult prea mică pentru un baschetbalist. Apoi, salvatorii au venit cu o targă mobilă mai mare, pe care l-au putut întinde pe internaționalul român. Din primele informații, baschetbalistul a suferit o comoție cerebrală și i-a fost aplicat un guler cervical. De asemenea, i s-au aplicat și mai multe copci la rana suferită în urma contactului.

Iulian Orbeanu nu se află la prima accidentare din acest sezon. Baschetbalistul român a suferit și o accidentare la umăr, după partida jucată dintre BCM U Pitești și SCM Timișoara, câștigată de argeșeni cu scorul de 96-91, în 21 octombrie.

Revenim cu informații actualizate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!