Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iulian Orbeanu rămâne jucătorul lui Dinamo București și pentru sezonul 2016/2017

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.06.2016

Iulian Orbeanu și-a prelungit cu Dinamo București și va evolua și în sezonul 2016/2017 în echipamentul alb-roșu, după cum anunță agenția care îl impresariază pe internaționalul român prin intermediul unui site de socializare.

În sezonul trecut, petrecut tot alături de câinii roșii, Iulian Orbeanu a bifat 36 de prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin. El a acumulat medii statistice de 5.3 puncte, 3.1 recuperări și 0.6 pase decisive în 15:55 minute petrecute pe parchet.

În această perioadă, Iulian Orbeanu se pregătește sub comanda lui Marcel Țenter alături de lotul echipei naționale de seniori. România va pleca în China acolo unde va susține mai multe jocuri amicale.

Originar din Galați, jucătorul născut pe 19 decembrie 1989 a mai jucat la Steaua CSM EximBank, SCM Universitatea Craiova și BCM U Pitești.

Iulian Orbeanu este primul jucător confirmat pentru sezonul 2016/2017 din lotul lui Dinamo București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!