Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iuri Fraseniuc: „Cele două puncte sunt importante în lupta pentru top 6”

Eduard Popa

Eduard Popa
30.12.2018

 iuri fraseniuc

SCM U Craiova a reușit o victorie foarte importantă contra celor de la U-BT Cluj-Napoca, scor 72-70, în runda a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, grupa valorică A.

Ultima achiziție a oltenilor, veteranul Iuri Fraseniuc, a adunat 4 puncte și 2 recuperări în 13 minute. El a vorbit la finalul partidei despre acest meci, dar și despre situația pe care a găsit-o la Craiova:

„A fost un meci foarte greu contra uneia dintre cele mai puternice echipe ale campionatului și cele două puncte sunt foarte importante pentru noi în lupta pentru top 6. Craiova este ca a doua mea casă. Mă știu și cu băieții, am jucat la alte echipe și cu românii și cu străinii. A fost foarte ușor pentru mine (n.r. să mă întorc la Craiova). Cu fiecare zi sunt mai bine. Ultima oară când am jucat a fost finala cu Oradea, dar după mai multe antrenamente și multă muncă, sigur voi fi mai bine”, a spus Iuri Fraseniuc.

A fost a doua partidă pentru Iuri Fraseniuc de la întoarcerea la Craiova. Româno-ucraineanul a mai jucat în trecut în România pentru BCM U Pitești, BC Mureș și CSM Steaua.

După acest meci Craiova ajunge la 9 victorii și 3 înfrângeri. Etapa viitoare, oltenii vor juca în deplasare, împotriva celor de la BCM U Pitești.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!