Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic, cel mai bun marcator mureșean în meciul 2

Noémi Csiki

Noémi Csiki
15.05.2014

În a doua partidă jucată de BC Mureș Tîrgu Mureș la Oradea în cadrul semifinalelor, Ivan Ivanovic a fost cel mai eficient jucător din tabăra tigrilor.

Muntenegreanul a terminat meciul cu 22 de puncte, fiind principalul marcator al mureșenilor, cu procentaje de 56% (5 din 9) la aruncările de două puncte, 100% (2 din 2) din afara semicercului, și 60% (6 din 10) de la linia de libere. Ivanovic a fost și principalul recuperator al echipei sale, reușind 8 recuperări (din care 2 ofensive). Pe lângă acestea, el a mai avut 2 pase decisive și 4 intercepții.

Ivanovic a fost printre primii cinci jucători introduși de Sekulovic la începutul partidei, dar și cel mai mult folosit, jucând aproape 35 de minute, timp în care a pierdut o singură posesie. Indicele lui de eficiență a ajuns astfel până la 27, cel mai ridicat dintre toți jucătorii din teren, în ciuda ratărileor și greșelilor (cea mai memorabilă fiind cea de la sfârșitul sfertului doi, când Ivanovic a marcat un autocoș în încercarea de a recupera mingea după o liberă executată de Franklin).

BC Mureș nu a reușit să obțină victoria la Oradea, și după acest al doilea meci, terminat cu scorul 90-74 pentru bihoreni, CSM mai are nevoie de o singură victorie pentru a se califica în finala campionatului. Seria se mută la Tîrgu Mureș pentru meciul 3 marți, 20 mai, și, dacă va fi cazul, meciul 4 joi, 22 mai.

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!