Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Siriscevic: „A trebuit să jucăm la un nivel ridicat pe tot parcursul meciului”

Eduard Popa

Eduard Popa
06.11.2017

siriscevic scm u craiova

SCM U Craiova a câștigat cu CSM Steaua Eximbank București, la capătul unui meci superb, încheiat după prelungiri cu scorul de 102-99.

Unul dintre cei mai importanți oameni ai Craiovei, croatul Ivan Siriscevic, a ținut să mulțumească publicului pentru această victorie.

„A fost o victorie grozavă pentru noi. Un meci foarte greu. A trebuit să jucăm la un nivel ridicat pe parcursul întregului meci. Vreau să mulțumesc acestui public grozav. Trebuie să continuăm în același ritm. A fost o victorie importantă pentru că am mai pierdut până acum două meciuri la o singură posesie. Am avut o șansă bună să câștigăm în timpul regulamentar, dar nu am reușit să înscriem. Cu toate acestea, am reușit să obținem o victorie mare în prelungiri”, a spus Siriscevic pentru Sportul Doljean.  

Siriscevic a înscris 33 de pct pentru SCM U Craiova, cu 7/11 de la trei puncte.

În acest sezon jucătorul venit de la Cibona Zagreb are o prestație excelentă, cu 23 de puncte și 3,6 recuperări pe întâlnire.

Etapa viitoare SCM U Craiova va întâlni în deplasare CSM CSU Oradea.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!