Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Stefanovic: "Iubesc să joc meciuri cu miză"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
01.05.2013

Ivan Stefanovic, jucătorul cheie al seriei pe care CSM Oradea a câștigat-o în fața lui U Mobitelco Cluj în primul tur al playoff-ului, a vorbit despre confruntarea amintită și a precizat că echipa sa este dispusă să lupte până la ultima picătură de energie în seria cu CSU Ploiești.

CSM Oradea a învins de două ori la Cluj pentru a încheia poate cea mai echilibrată serie din primul tur al playoff-ului. Ce părere ai despre performanța echipei tale?

Sunt de acord. Și eu sunt de păree că seria noastră cu Clujul a fost cea mai echilibrată din primul tur al playoff-ului. Sunt fericit pentru că astfel s-a demonstrat că prima poziție ocupată în clasament pe parcursul întregului sezon regulat nu a fost deloc întâmplătoare. Este foarte dificil să învingi la Cluj în zile consecutive. Am învins una dintre echipele cu cea mai mare tradiție în baschetul din România.

Ai jucat pivot în seria cu U Cluj. Crezi că i-a surprins acest lucru?

Poate a fost o surpriză faptul că pur și simplu am jucat, deoarece nu fusesem folosit în ultima lună din sezonul regulat.

Ce părere ai despre contribuția ta în această serie?

Cred că am ajutat echipa și sunt foarte fericit pentru acest lucru. Dar cel mai important este că într-adevăr arătăm ca echipa din prima jumătate a sezonului.

Cât de importantă a fost experiența ta în deznodământul acestei serii?

Nu știu ce să spun. Cred că la această întrebare ar trebui să răspundă alții. Știu doar că de-a lungul carierei am avut foarte multe astfel de meciuri și să iubesc să joc în astfel de partide.

Ce părere ai despre suportul publicului, atât în meciurile de pe teren propriu cât și în deplasare?

Rămâi fără cuvinte. Sunt cei mai buni. În mod deosebit am fost impresionat de modul în care ne-au susținut și ajutat la Cluj. Vreau să le mulțumesc pentru acest lucru.

Urmează CSU Ploiești, ce părere ai despre această echipă și ce așteptări ai de la seria cu prahovenii?

CSU Ploiești este cea mai bună echipă din România în ultimii zece ani. Împotriva unei astfel de echipe nu poți să te consideri favorit. Au o mulțime de jucători de calitate, însă toate aceste lucruri nu trebuie să ne împiedice. Vom încerca să câștigăm și cu siguranță ne vom lupta cu ei până la epuizare.

Foto: Manases Sandor (www.sportoldal.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!