Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Stefanovic: "Trebuie, și consider că pot, să ajut echipa mai mult"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
23.01.2013

Ivan Stefanovic, unul dintre jucătorii bolnavi ai lui CSM Oradea în deplasarea de la Sibiu, a vorbit despre meciul câștigat la finele săptămânii precedente, respectiv despre starea sa de sănătate.

Ce părere ai despre meciul de la Sibiu?

A fost un meci foarte greu, dar așa ne-am și așteptat să fie. În special pentru că mai mulți dintre noi am fost bolnavi și nu ne-am antrenat mai multe zile înaintea jocului.

Consideri că a fost un meci modest pentru echipa ta?

Se poate spune că apărarea a fost modestă în prima jumătate, dar în repriza a doua am corectat din probleme. De fapt în a doua jumătate am controlat jocul și astfel ne-am apropiat victoria.

Ai intrat în minutul 28 al partidei și nu ai mai ieșit până la sfârșit. În această perioadă Oradea a realizat un parțial de 34-19. Ești mulțumit de contribuția ta la această victorie?

Nu mă plâng de jocul meu, mai ales dacă echipa joacă bine când mă aflu în teren. Cu certitudine trebuie și consider că pot să ajut echipa mai mult decât atât.

Cum te-ai simțit în timpul meciului după ce ai fost spitalizat în cursul săptămânii?

M-am simțit destul de bine în condițiile în care nu m-am antrenat toată săptămâna. E posibil ca tratamentul medicamentos să fi fost unul foarte bun, iar pentru acest lucru meritul principal îl are managerul nostru, domnul Șerban (n.r. Sere).

Cât de important a fost faptul că nu te-ai antrenat deloc înaintea acestui meci?

Chiar și atunci când ești sănătos și nu te antrenezi cinci zile ai nevoie de timp pentru a-ți intra în ritm. De asemenea sunt multe lucruri care țin de acest aspect. În schimb, atunci când ești și bolnav e cu atât mai dificil să joci după o pauză de cinci zile.

Cum te simți acum? Te poți antrena normal înaintea meciului următor?

Mă simt destul de bine, mulțumesc pentru întrebare. Cred că pot să mă antrenez normal în cursul acestei săptămâni.

Foto: Viorel Carțiș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!