Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Stefanovic la cel mai bun joc în playoff

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.04.2013

Ivan Stefanovic a oferit o mostră în ceea ce privește experiența și importanța acestui ingredient într-o echipă care dorește să obțină performanță în fazele eliminatorii ale campionatului. Sportivul în vârstă de 33 ani a oferit o prestație de excepție în victoria obținută de CSM Oradea, scor 73-71, în Meciul 4 al seriei disputate cu U Mobitelco Cluj în primul tur al playoff-ului.

În 32 minute de joc, Stefanovic a avut 2/4 la trei puncte, 1/3 la două puncte și 5/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 13 puncte. El a adăugat 5 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și un capac cu o posesie pierdută pentru un indice de 17 la eficiență.

De notat că Stefanovic a fost în permanentă creștere din punct de vedere statistic în cele patru partide ale seriei cu U Mobitelco Cluj. El l-a înlocuit cu succes pe Sasha Topcov, decizia lui Cristian Achim având rațiuni de ordin tactic. În seria cu fosta campioană a României, Ivan a avut medii de 6.5 puncte, 4.0 recuperări, 1.5 pase decisive, 1.3 intercepșii și 0.5 posesii pierdute pentru un coeficient de 10.8 la eficiență.

Foto: Manases Sandor (www.sportoldal.ro) 

1 comentariu la aceasta stire:
  • suporteroradea :

    Bravo Ivan!
    Bravo Ivan!
    Un jucator in care nu am prea crezut dar iata ca increderea acordata de antrenor a fost rasplatita!
    BRAVO!!!!!!!!!!!!!

    cu 10 ani în urmă (22.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!