Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Zigeranovic: „Îi respectăm pe piteșteni, dar respectăm mai mult jocul nostru”

Paul Olar

Paul Olar
12.11.2015

U-Banca Transilvania are parte de un examen dificil vineri, 13 noiembrie. Gruparea ardeleană dă piept cu BCM U Pitești, într-o confruntare programată la ora 18:00.

Despre această încleștare a vorbit Ivan Zigeranovic, pivotul clujenilor.

„Din punctul meu de vedere, ne aşteaptă un meci foarte greu cu Piteşti, mai ales că vine după înfrângerea de la Târgu Jiu, dar suntem pregătiţi şi sunt convins că toată lumea care va juca vineri o să dea mai mult decât 100 la 100 din potenţial! Echipa din Piteşti este una care joacă foarte agresiv în apărare şi apoi fug pe contraatac. Noi îi respectăm, dar respectăm mai mult jocul nostru şi eu zic că, dacă jucam ceea ce exersăm la antrenamente, atunci cred că nu o să fie nicio problemă. Este un meci foarte greu, dar vom da totul pe teren pentru a câştiga”, a declarat Zigeranovic, pentru u-bt.ro.

Sârbul a explicat factorii ce au decis și duelul cu Energia, de săptămâna trecută.

„Am învăţat multe din acest meci, ne-am uitat şi pe video. Eu cred că ceea ce s-a întâmplat se întâmplă de obicei la o echipă care nu este omogenă, la o echipă nouă. Am luptat, am făcut tot ce am vorbit înainte de meci şi vina este a jucătorilor, deci eu şi jucătorii care au fost pe teren am greşit şi noi am pierdut meciul. Antrenorii ne-au spus tot ce trebuia şi când am respectat tactica am avut meciul în mână. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele cinci minute, eu zic că nu se va mai repeta până la sfârşitul campionatului, dar asta este, trebuie să trăim şi cu asta şi vineri să ştergem impresia lăsată după meciul de la Târgu Jiu", a spus Ivan, conform u-bt.ro.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!