Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Zigeranovic: „Mi-aș fi dorit să debutez cu victorie la CSU Asesoft”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.02.2015

Ivan Zigeranovic nu a avut debutul pe care l-a dorit la CSU Asesoft Ploiești. Campioana României a pierdut pe teren propriu în fața lui U BT Cluj-Napoca. La finele acestui joc, noul echipier al Asesoftului a oferit o declarație pentru site-ul oficial al grupării prahovene. Pivotul sârb spune că-și dorește o nouă întâlnire cu U BT Cluj-Napoca în play-off pentru a se revanșa:

„Mi-aș fi dorit să debutez cu victorie la CSU Asesoft, dar nu a fost să fie. Adversarii noștri au prins o zi foarte bună din acțiune și au știut să taxeze fiecare greșeală a noastră. Nu ne-am apărat așa cum ar fi trebuit și acest lucru ne-a costat. Eu vreau să picăm cu Clujul în play-off și să ne luăm revanșa pentru înfrângerea suferită astăzi.”

Ivan Zigeranovic a avut o prestație bună la primul să joc pentru CSU Asesoft Ploiești. Sârbul a terminat cu 22 de puncte și 7 recuperări pentru o eficiență de 22 de unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!