Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Zigeranovic: „Ne aşteaptă un meci 3 extrem de dificil”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.05.2015

CSU Asesoft Ploiești joacă astăzi cu trofeul Ligii Naționale de Baschet Masculin pe masă în fața celor de BC Mureș. Ploieștenii conduc cu 2-0 la general iar Ivan Zigeranovic speră ca echipa sa să închidă conturile în „junglă” chiar dacă acest lucru va fi unul dificil:

„Ne aşteaptă un meci 3 extrem de dificil, întrucât adversarii noştri îşi vor juca ultima şansă de a rămâne în cărţi. Noi, însă, trebuie să jucăm aşa cum am făcut-o din primul minut al primului meci şi să aducem titlul la Ploieşti. Este foarte important să clarificăm lucrurile în Ardeal, deoarece vrem să le facem un cadou frumos fanilor noştri, care ne-au susţinut necondiţionat pe tot parcursul sezonului. Am câţiva prieteni la BC Mureş, Ivan Ivanovic este unul dintre ei, dar pe teren nu ne vom menaja”, a declarat pivotul sârb al ploieştenilor, Ivan Zigeranovic pentru csuasesoft.ro

Ivan Zigeranovic a fost cel mai bun marcator al Asesoftului în primele două partide de la Ploiești cu o medie de 18.0 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!