Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Zigeranovic: „Noi trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru şi sper să facem un meci bun”

Paul Olar

Paul Olar
18.03.2016

U-Banca Transilvania și SCM U Craiova se întâlnesc astăzi, cu începere de la ora 18:00, în direct la Digi Sport. Înaintea jocului, clujenii au cuvinte de laudă la adresa oponenților doljeni, pe care i-au întâlnit în actuala stagiune de trei ori.

"Craiova este o echipă care joacă un baschet bun şi o echipă care poate câştiga şi poate pierde orice meci. Noi trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru şi sper să facem un meci bun, care să ne aducă victoria. După un joc cum a fost cel cu Oradea, pe care l-am câştigat, avem un moral foarte bun şi pe această cale le mulţumesc fanilor pentru susţinere şi sper să vină în număr la fel de mare şi să fie alături de noi. Nu ne gândim la Darius Hargrove, ne gândim la jucătorii noştri, la jocul nostru, care zic că va fi foarte interesant. Mai este mult până la începutul play-off-ului, mai avem cinci meciuri şi final-four-ul Cupei României, aşa că eu zic că mai este timp pentru a integra noii jucători în echipă”, a declarat Ivan Zigeranovic, conform u-bt.ro.

Zigeranovic și-a exprimat totodată regretul pentru ce s-a întâmplat la meciul cu Oradea, când un copil a căzut din peluza Sălii Polivalente.

“Noi am aflat numai după meci ceea ce s-a întâmplat în tribună. Este o situaţie foarte grea, mai ales când am auzit că este vorba de un copil. Eu am trei copii şi e foarte dureros orice s-ar întâmpla la copii. O parte din jucătorii noştri au fost la el la spital, l-au văzut, i-au dus cadouri. Eu sper ca în scurt timp să revină la sală la meciurile noastre şi la antrenamentele echipei lui, am înţeles că este junior al clubului nostru. Îi doresc multă sănătate lui şi tuturor copiilor care vin la sală le transmit să aibă grijă de ei", a spus Zigeranovic, potrivit u-bt.ro.

*Foto: Andor Marton

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Gully :

    greu ....
    Daca reusim sa ne concentrăm si depunem un efort suplimentar in apărare(picioare multe-deplasare rapidă), suntem o echipa greu de învins. Numai ca nu reusim de fiecare dată!!! Nu cred sa existe victorie mai apreciată ca cea de acasa de la Regina Balului! Ramane de vazut daca se va întâmpla asta seara sau se lasa asteptată! Cea mai buna echipa sa castige!!!

    cu 8 ani în urmă (18.03.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Inconstanta
    Inconstanta este cuvantul de ordine vis a vis de cele 2 echipe: U-BT si Craiova. Deci, meciul este deschis oricarui rezultat.

    cu 8 ani în urmă (18.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!