Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Zigeranovic: „Presiunea este acum pe umerii mureșenilor”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.05.2015

CSU Asesoft Ploiești se află la un pas de un nou titlu în Liga Națională de Baschet Masculin după ce s-au desprins la 2-0 în fața lui BC Mureș. Pivotul ploieștenilor, Ivan Zigeranovic consideră că în acest moment presiunea se află de parte echipei adverse. Omul care în acest an juca în Euroligă spera ca echipa sa să câștige titlul cu numărul 11 din istorie în maxim 4 partide pentru a evita emoțiile unui joc decisiv:

„Publicul minunat din Sala Olimpia și jocul nostru defensiv au făcut diferența în această seară. Presiunea este acum pe umerii mureșenilor, care, cred eu, vor fi montați 100% pentru a împinge seria în meci decisiv. Avem 2-0, dar trebuie să rămânem concentrați pentru a aduce titlul la Ploiești după 3 sau cel mult 4 partide” a declarat Ivan Zigeranovic conform csuasesoft.ro

În meciul 2 al finalei, Ivan Zigeranovic a încheiat cu 14 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă în 24 de minute petrecute pe teren.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!