Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Zigeranovic, cel mai bun „ploieștean” în partida din Trivale

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.03.2015

CSU Asesoft Ploiești a bifat cea de a 17-a victorie a sezonului după ce trecut în Trivale de BCM U Pitești. După o repriză excelentă, campionii i-au făcut pe piteșteni să alerge în permanență pentru a-i prinde din urmă, lucru care nu s-a întâmplat iar Asesoft s-a impus cu scorul de 88-80.

Ivan Zigeranovic a fost cel mai bun jucător al partidei. Pivotul sârb continuă seria evoluţiilor excelente, începută o dată cu sosirea la Ploiești. „Ziga” a încheiat partida cu 20 de puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive și 2 capace. Sârbul a marcat 10/13 de la 2 puncte și a ratat singura aruncare de 3 puncte dar și cele 2 libere de care a beneficiat. Indicele de eficiență după acest prestație a urcat la 23 de unități pentru Ivan Zigeranovic.

Într-o dispoziție foarte bună de joc a fost și Jonte Flowers care a încheiat partida cu 19 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive în 40 de minute jucate. Americanul a marcat 3/5 de la 2 puncte, 4/6 de la 3 puncte și 1/2 de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 21 de unități.

Marius Runkauskas a fost și el în nota celor doi menționați mai sus. Lituanianul a încheiat cu 17 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive. Fundașul ofensiv a marcat 3/4 de la 2 puncte, 3/8 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de fault. Index-ul său de eficiență în urma acestei performanțe a numărat 22 de unități.

Cătălin Burlacu și Bozhidar Avramov au contribuit fiecare cu câte 12 puncte pentru CSU Asesoft Ploiești. Veteranul român a mai prins și 4 mingi la panou în timp ce bulgarul a livrat 4 pase decisive.

foto: Liviu Dumitru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!