Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Zigeranovic, cel mai bun „ploieștean” chiar la debut, Runkauskas și Avramov și ei printre remarcați

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.02.2015

CSU Asesoft Ploiești a cedat pe teren propriu în fața lui U BT Cluj-Napoca. Campioana en-titre a României a suferit al doilea eșec consecutiv după ce formația clujeană s-a impus cu scorul de 88-74. Ivan Zigeranovic a fost cel mai bun jucător din tabără ploieșteană chiar la debut, urmat fiind de Marius Runkauskas și Bozhidar Avramov.

La revenirea sa în România, Ivan Zigeranovic a făcut o partidă foarte bună la debutul pentru Asesoft. Pivotul sârb a terminat partida cu 22 de puncte, 7 recuperări și o minge pierdută. Punctele fostului jucător al lui PGE Turow au venit în urma a 8/11 de la 2 puncte și 6/9 de la linia de libere, contabilizând un indice al eficienței de 22 de unități.

Bozhidar Avramov și Marius Runkauskas au marcat fiecare câte 20 de puncte pentru CSU Asesoft Ploiești. Bulgarul a mai adăugat 2 recuperări și 5 pase decisive un index al eficienței de 20 de unități în timp ce lituanianul a mai adunat 5 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și 5 mingi pierdute pentru 16 unități la eficiență.

Jonte Flowers a fost ghimpele din călcâiul ploieștenilor la acest meci. Americanul nu a reușit să marcheze chiar dacă a jucat peste 33 de minute. Cu o singură recuperare și o pasă decisivă, Flowers a avut o eficiență negativă de -3 unități.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!