Stiri

J.R. Smith a semnat prelungirea contractului cu Cleveland Cavaliers

Dan Oancia

Dan Oancia
03.09.2015

J.R. Smith a semnat prelungirea contractului cu cei de la Cleveland Cavaliers, a anunțat astăzi managerul general al "cavalerilor", David Griffin. Baschetbalistul american a evoluat în 70 de partide sezonul trecut, dintre care în 51 a fost titular, jucând atât pentru echipa sa actuală cât și pentru cei de la New York Knicks.

Smith a adunat medii de 12.1 puncte, 3.1 recuperări, 2.8 pase decisive și 1.2 intercepții, acumulând 29.7 minute pe meci. 

În cele 46 de meciuri jucate la Cleveland, acesta a avut medii de 12.7 puncte, 3.5 recuperări, 2.5 pase decisive și 1.4 intercepții, fiind prezent pe parchet 31.8 minute pe meci.

J.R. Smith este la cel de-al 11 sezon ca profesionist în NBA, și are o medie totală de 13.2 puncte, 3.3 recuperări, 2.3 pase decisive și o intercepție, în 26.5 minute și 762 de jocuri la patru echipe: New Orleans, Denver, New York și Cleveland. În momentul de față este pe poziția a 24-a în topul celor mai buni aruncători din afara semicercului, având 13 partide în care a marcat cel puțin 8 aruncări de trei puncte, cel mai bun din istoria NBA-ului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!