Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jahii Carson este noul jucător al celor de la BCM U Pitești

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
12.12.2018

Carson a ajuns la un acord cu formația piteșteană până la sfârșitul acestui sezon competițional

Fundașul american a început acest sezon alături de Moncton Magic. Alături de formația canadiană, Jahii a avut un bilanț de 8 victorii și nicio înfrângere, Moncton fiind lider al Ligii NBL. În șase prezențe pe parchet, noul conducător de joc al vulturilor a înregistrat medii statistice de 14.8 puncte, 3 recuperări, 4.3 pase decisive, 2.2 intercepții și 2.5 posesii pierdute.

Carson a petrecut sezonul competițional 2017/18 în prima ligă a Greciei, la Koroivos. În 25 meciuri, el a avut medii de 27 minute, 13.5 puncte, 2.8 recuperări, 3.2 pase decisive, o intercepție și 2.5 posesii pierdute. Cea mai bună prestație stagională s-a consemnat în partida cu PAOK Salonic, pierdută de Koroivos cu scorul de 91-87, Jahii totalizând 28 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive.

Pentru BCM U Pitești urmează partida din deplasare contra SCM Timișoara.

 

*foto: houseofsparky.com

12 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    mi-e teama ca daca pierde cu TM
    Nini e cam pe faras...

    cu 5 ani în urmă (12.12.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Jucator
    Sper sa ajute echipa, pare a fi PG de care aveam nevoie. E primul extra-transfer, nu al 7-lea.

    cu 5 ani în urmă (12.12.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    ...
    sunt tare curios ce modificari o sa faca U in iarna asta

    cu 5 ani în urmă (12.12.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      Cluj
      Eu zic ca ar cam trebui sa avem așteptări destul de mari

      cu 5 ani în urmă (12.12.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ..
      Sunt de acord. Cea mai evidenta miscare cred ca o sa fie inlocuirea lui Stamenkovic care primeste tot mai putine minute. In afara acestei inlocuiri, sincer nu cred ca o sa mai vedem alta schimbare.

      cu 5 ani în urmă (12.12.2018)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Pe CV pare mai low-cost, așa... Să-l vedem în teren.

    cu 5 ani în urmă (12.12.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj:

      low-cost?
      13.5ppg in Grecia cu 28p impotriva unei echipe din BCL? 14.8ppg in Canada? Asta nu ii deloc low-cost pt Romania, cu atat mai putin pt Pitesti. Una e sa vii in Romania dupa ce ai stat un sezon accidentat sa te "refaci" (nu dam nume) si alta e sa vii dupa ce ai fost om de baza si in sezonul trecut in Grecia si in jumatatea asta lider in Canada...

      cu 5 ani în urmă (12.12.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Oare
      Koroivos a fost ultima clasată in campionatul Greciei, retrogradand anul trecut. În Grecia, echipele care contează, în afară de Pana și Oly, le numeri pe degetele unui tâmplar 😉, respectiv PAOK, AEK și poate Peristeri. Nivelul competițional nu e ceva wow. Dar, cum am zis, să-l vedem în teren, iar dacă se va dovedi un jucător foarte bun, voi fi primul care-și va recunoaște greșeala.

      cu 5 ani în urmă (12.12.2018)
    • FC Argeș Pitești adu:

      La prima.vedere
      Asa pare la prima vedere dar s.ar putea sa fie peste media campionatului nostru.nu stiu ce jucatori sunt selectionati la u 19 usa,dar se pare ca a fost pe acolo.eu demult asteptam un jucator cu calitatile lui si nu credeam ca o sa vad..

      cu 5 ani în urmă (12.12.2018)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Bun transfer
    F interesant jucatorul.In administratia locala putem schimba ceva?ei au fost pe stadion la meciul fcsb.ului in loc sa vina la echipa lor de baschet.

    cu 5 ani în urmă (12.12.2018) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Sa l vedem
    La treabă, aveam nevoie de un PG. Cred că Jeremic va fi pus in valoare mult mai bine. Person cred ca va pleca, mi e greu sa cred ca vom tine 7 jucatori straini in lot.Poate vom schimba si pe poziția 5. Până atunci, meciul de la Timișoara poate fi decisiv pentru top 6, trebuie pregătit foarte bine.

    cu 5 ani în urmă (12.12.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ...
    Sper sa nu fie un PG scorer (gen Martinic, Laser), ci sa fie unul altruist, preocupat sa-si puna colegii in valoare. Nu cred este loc de inca un consumator de mingi pe langa Jeremic si Siriscevic.

    cu 5 ani în urmă (12.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!