Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jahii Carson, noul transfer al lui BCM U Pitești, este vedetă pe youtube

Eduard Popa

Eduard Popa
12.12.2018

jahii carson pitesti

BCM U Pitești a anunțat miercuri faptul că a semnat cu americanul Jahii Carson, un baschetbalist în vârstă de 26 de ani, care evoluează pe poziția 1.

Carson a jucat în NCAA pentru Arizona State, iar în vara lui 2014 a fost în echipa de Summer League a lui Houston Rockets, pentru care a strâns medii de 8,4 puncte, 1,6 pase decisive, 1,4 recuperări și 1,8 intercepții. Jahii a fost și internaționalul U19 al naționalei SUA, la Mondialul din 2011, desfășurat în Letonia.

Interesante sunt abilitățile atletice ale lui Carson și stilul său spectaculos de joc, demonstrate în mai multe clipuri de pe youtube. Primul dintre ele datează din urmă cu 8 ani, când Carson era încă în liceu:

Al doilea clip este din pragul draftului NBA, din 2014, făcut tot de cei de la Ballislife.com:

Nu în ultimul rând, iată și un clip cu cele mai impresionante reușite ale lui Carson din sezonul precedent, când a evoluat pentru Koroivos, în Grecia:

Jahii Carson devine astfel al șaptelea baschetbalist strain din lotul lui BCM U Pitești, iar sursele noastre spun că argeșenii vor mai face mutări în perioada următoare.

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    transfer
    Pare un transfer reusit , si foarte spctaculos felicitari. Cred ca acuma aveti sanse mari la un loc 2-4 pana in play-off

    cu 5 ani în urmă (12.12.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      circarii astia
      fara disciplina tactica de obicei nu se prea adapteaza la stilul de joc rigid din Europa. Sa vedem daca pe langa shemele de And1 executate in fata unor amatori din colegiu sau Grecia mai stie si ceva baschet. Cu patrunderi de genul asta mi l mananca baietii nostrii (decla noi din campionat) cu fulgi cu tot 😃

      cu 5 ani în urmă (12.12.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @romeovura
      Cateva intrebari care ma chinuie de cand am vazut comentariul:
      1. V-ati uitat in clasament?
      2. Ati remarcat ca Pitesti are 4 sau 5 victorii in minus fata de echipele de pe podium?
      3. Stiti ca in Top6 echipele continua cu rezultatele obtinute in GVA?
      4. Va aduceti aminte ca Oradea, Cluj sau Sibiu au fost in permanenta in top4 aproape in orice monet in ultimele 2-3 campionate?
      5. Daca ati raspuns cu da la toate cele de mai sus, cum credeti ca se justifica "sansele mari" pe care le are Pitestiul de a urca "pe locurile 2-4 pana in play-off"?
      sa nu fiu inteles gresit, Pitesiul are sanse sa urce mai sus de cat e acum, doar ca va fi extrem de greu daca judeci putin. S-a format o diferenta mare in clasament, iar deasupra sunt echipe foarte bune, peste care le va fi foarte dificil sa treaca; Clujul si cand joaca prost castiga (vezi ultimele meciuri); Oradea are un nivel de joc extrem de ridicat in acest moment; Sibiul si-a ridicat si el jocul in ultimele meciuri, iar acasa e extrem de greu de invins; Craiova si-a facut o echipa buna, cu antrenor meserias, iar reultatele o confirma.
      In plus Pitesti are acum cativa jucatori accidentati, moralul e jos, suporterii incep sa carcoteasca.
      Inca odata, au sansele lor, mai ales daca vor reusi sa lege rapid 2-3 victorii, doar ca e teribil de greu.

      cu 5 ani în urmă (13.12.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!