Stiri

James Harden a reușit un triple-double în victoria cu Los Angeles Clippers, scor 124-103

Eduard Popa

Eduard Popa
13.05.2015

james harden

După două înfrângeri categorice la Stapples Center (124-99, 128-95), Houston Rockets se vedea condusă cu 3-1 în seria de playoff din semifinalele Conferinței de Vest cu Los Angeles Clippers. Astfel James Harden, Dwight Howard și compania aveau nevoie de o victorie pentru a mai spera la calificarea în faza următoare. Iar această victorie a venit la fel de clară ca înfrângerile din meciurile precedente.

Houston s-a impus marți seară cu 124-103, împingând seria cu Clippers în meciul 6. Principalul artizan al victoriei din meciul cinci a fost James Harden, care a reușit un triple-double, cu 26 de pct, 11 recuperări și 10 pase decisive. De asemenea, Dwight Howard a reușit 20 de puncte și 15 recuperări, Trevor Ariza a avut 22 de pct și 8 recuperări iar Corey Brewer (15 pct) și Terrence Jones  (12 pct) și-au adus contribuția de pe bancă. 

De partea cealaltă Blake Griffin (30 de pct, 16 recuperări), Chris Paul (22 de pct, 10 pase decisive) și DeAndre Jordan (13 pct, 11 recuperări) au avut fiecare câte un double-double, dar nu au putut opri jocul ofensiv al lui Houston, care a avut 29 de pase decisive și 54% procentajul din acțiune. 

Cu toate acestea Clippers păstrează prima șansă în această serie, având un avantaj de 3-2 și posibilitatea de a îi elimina pe cei de la Houston pe teren propriu în meciul de joi seară. 

sursa foto: sbnation.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!