Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jarvis Threatt a reușit un double-double în victoria cu BC SCM Timișoara

David Istrate

David Istrate
13.03.2018

 phoenix jarvis threatt

În etapa a XX-a din cadrul LNBM, CS Phoenix Galați a produs surpriza și a învins-o pe BC SCM Timișoara cu scorul de 79-73. Cu toate că meciul a fost câștigat datorită efortului colectiv al elevilor lui Florin Nini, s-au remarcat, în mod special, doi jucători.

Cel mai eficient component al echipei gălățene a fost americanul Jarvis Threatt. Acesta a jucat 33 de minute, timp în care a reușit 17 puncte, 10 recuperări și 5 intercepții, pentru un indice de eficiență de +23. Din punct de vedere al aruncărilor, sportivul de 25 de ani a avut 43% din interiorul semicercului (6/14) și 83% de la linia de pedeapsă (5/6). De asemenea, Threatt a obținut nu mai puțin de 7 faulturi în acest duel.

Un alt jucător care a avut un aport decisiv în această partidă a fost Phillip Miller. Fundașul american a avut 50% de la două puncte (4/8), 50% de la trei puncte (4/8) și 50% de la libere (1/2), terminând astfel cu 21 de puncte. Miller a adăugat 4 pase decisive și o intercepție, dar a și pierdut mingea de 3 ori, prin urmare a încheiat meciul cu +14 la eficiență.

Cu toate că acest duel a fost foarte echilibrat, jucătorii lui Florin Nini au dominat câteva aspecte ale jocului. Aceștia au avut 18 recuperări ofensive, față de doar 10 reușite de timișoreni, 22 de pase decisive și 12 intercepții, cu 6 mai multe decât adversarii lor.

În urma acestei confruntări, CS Phoenix Galați a ajuns la 10 victorii, și cu tot atâtea înfrângeri, se clasează pe poziția a 7-a. În următoarea etapă, echipa de pe malul Dunării va juca împotriva lui U-BT Cluj-Napoca, într-un meci ce va avea loc la Arena de Baschet din București. Această partidă este programată în data de 17 martie, de la ora 17:00.

*foto: Sorin Pană

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!