Stiri

Jason Washburn: „Am făcut prea multe greșeli în Israel, care ne-au costat aici”

Andreea Vlase, David Istrate

Andreea Vlase, David Istrate
10.10.2018

U-BT Cluj Napoca a câștigat cu 89-88 meciul retur cu Ironi Ness Ziona, dar a pierdut dubla la 12 puncte din cauza înfrângerii din tur. Jason Washburn a fost al doilea marcator al clujenilor la returul cu Ironi. Pivotul a fost dezamăgit că rezultatele au dus echipa sa în cel mai rău scenariu.

„Trebuie să luăm lucrurile pozitive din acest meci. Am câștigat și a fost destul de captivant modul cum am făcut-o. Dacă te uiți la imaginea de ansamblu, chiar am vrut să ne calificăm și, din păcate, nu ne-am păstrat soarta în mâinile noastre, am lăsat-o altor echipe, să câștige la o anumită diferență.

Este bine că am câștigat. Este o echipă dură, sunt mai mari ca noi, joacă mai fizic decât noi. Fiecare poziție aduce ceva unic echipei lor. Din păcate, am făcut prea multe greșeli în Israel care ne-au costat aici. Puteam să jucăm mai bine acolo și poate am fi fost puțin mai mulțumiți cu acest rezultat. Asta este, avem un meci sâmbătă pentru care trebuie să ne pregătim, e un meci greu în deplasare.

Din ce am auzit, se pare că s-a întâmplat scenariul cel mai rău pentru noi în celelalte meciuri, așa că nu mergem mai departe. Doare tare să știm cât de buni suntem și să avem sentimentul că puteam avea un parcurs bun în Europe Cup. Mai avem alte obiective în minte, cel mai important este campionatul și ne vom concentra pe asta. Vrem să ducem supărarea și agresivitatea care ne-au rămas în meciurile din campionat”, a declarat Jason Washburn la conferința de presă de după meci.

Pivotul a marcat 18 puncte în returul cu Ironi Ness Ziona și a mai contribuit cu 6 recuperări în 29:34 minute petrecute pe teren. Jucătorul cu cetățenie americană și bulgară a avut +19 eficiență, iar U-BT a fost la +7 față de adversari cu Washburn în teren.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!