Stiri

Jay Threatt a semnat cu Poitiers Basket 86 în liga secundă a Franței

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.01.2017

Jay Threatt va evolua până la finalul sezonului 2016/2017 în liga secundă din Franța. Conducătorul de joc a semnat un contract până la vara cu Poitiers Basket 86. Americanul a început sezonul la Sopron KC, dar a refuzat să se mai prezinte la formația maghiară după anul nou.

9 partide a jucat Jay Threatt în campionatul acolo unde a avut cifre de 14.8 puncte, 6.2 pase decisive și 4.2 recuperări. Americanul a jucat 6 partide și în FIBA Europe Cup acolo unde a strâns medii de 10.3 puncte, 5.2 pase decisive și 3.7 recuperări.

Jay Threatt este cunoscut în țara noastră după ce în sezonul 2015/2016 a evoluat la Phoenix Galați și a reușit să fie al doilea cel mai bun pasator al campionatului. În 36 de partide la Galați, americanul a avut medii pe meci de 13.5 puncte, 6.6 pase decisive, 3.2 recuperări și 1.3 intercepții.

În cariera sa, Jay Threatt a mai evoluat în Islanda, Finlanda și Germania.

Poitiers Basket 86 ocupă abia poziția a 15-a aclamsanetului în liga secundă din Franța cu 5 victorii și 8 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!