Stiri

Jefferson Mason este noua achiziţie a CSU Sibiu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.12.2012

Aşa cum era de aşteptat, plecarea lui Dragan Petricevic a consemnat mai multe schimbări în cadrul lotului CSU Atlassib Sibiu. După Nenad Markovic şi Milos Marjanovic este rândul lui Uros Velickovic să părăsească gruparea de pe Cibin. În locul său a fost adus ca şi extra-transfer americanul Jefferson Mason.

În vârstă de 24 de ani, Jefferson măsoară 1.98m şi evoluează pe poziţia de fundaş. Acesta a început sezonul 2012-2013 la Finke Baskets Paderborn, formaţia din liga secundă germană. Fundaşul a evoluat doar 3 meciuri în Germania având o medie de 4 puncte în 10 minute petrecute pe parchet. Motivul pentru care conducerea clubului german a renunţat la serviciile lui Mason nu a fost specificat.

Sportivul se află deja la Sibiu, se antrenează alături de noii săi colegi şi are şanse mari de a evolua în etapa viitoare, împotriva formaţiei CSŞ Giurgiu.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu totio :

    @gherdan sabin
    stai jos, 4! ai scris o prostie mare cat gardul dupa ce te-ai documentat in fundul curtii! JENANT! pentru ca: ultima echipa la care a jucat e alta, pentru ca statistica care a avut-o la echipa germana e cu totul alta si PENTRU CA STATISTICA VOASTRA APARTINE UNUI ALT JUCATOR CU NUME OARECUM ASEMANATOR!!!! JENANT :))))))))

    cu 11 ani în urmă (07.12.2012) Raspunde
  • BC CSU Sibiu raz :

    documentare
    pt. documentare o cautare simpla pe net :
    2006 - 2009 a jucat in din NCAA
    http://rivals.yahoo.com/ncaa/basketball/players/61330
    He played his first three seasons of college ball at N.Colorado (NCAA) playing a total of 58 NCAA games.

    2009 - 2011 a jucat in NCAA2
    He then played at Minnesota State-Mankato (NCAA2) from 2009-2011 and in his senior year he played 33 games: 19.2ppg, 8.8rpg, 2.2apg, 1.2spg

    2011 - 2012 a jucat in Germania in liga a 2-a (PRO A)
    http://germanhoops.wordpress.com/2012/09/10/jefferson-masonbasketball-is-much-more-than-performing-on-the-court-but-it-is-also-about-being-a-good-person-in-the-community-and-developing-bonds-with-fans/

    - in ultimul link sunt toate informatiile

    cu 11 ani în urmă (07.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!