Stiri

Jenna Smith va juca pentru Torino

Valentin Todea

Valentin Todea
28.07.2015

Gruparea din liga a doua italiană Pallacanestro Torino s-a înțeles cu Jenna Smith, jucătoare care a câștigat titlul în România în stagiunea petrecută alături de gruparea dâmbovițeană. În sezonul petrecut în LNBF, pivotul a înregistrat medii statistice de 13.2 puncte, 9.0 recuperări, 1.6 pase decisive și 1.2 intercepții în 30 de meciuri.

Americanca a evoluat ultima oară în campionatul Cehiei la IMOS Brno, acumulând statistici de 12.7 puncte, 11.5 recuperări, 1.7 assist-uri și 1.4 intercepții în 23 de partide. Alături de gruparea cehă, sportiva a încheiat sezonul pe poziția a 5-a.

Jenna Smith a absolvit colegiul Illinois în 2010 și a jucat în WNBA în 2012 pentru Indiana Fever. În vârstă de 27 de ani și cu o înălțime de 1.91 metri, jucătoarea se află la a șaptea echipă europeană, mai evoluând de-a lungul carierei și pentru Maccabi Ramat Hen și Ganei Tikva în Israel, Nantes Reze Basket în Franța și MBK Ruzomberok în Slovacia.

*Foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!