Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jessica Kuster - MVP-ul etapei a XVII-a din LNBF

Eduard Nicolae Popa

Eduard Nicolae Popa
12.01.2015

CSU Alba-Iulia a reușit să câștige derby-ul etapei a XVII-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, disputat pe terenul campioanei en-titre CSM Târgoviște, scor 59-69. Cea mai bună jucătoare a fost extrema alb-iulencelor, Jessica Kuster (nr. 30). Americanca a reușit 19 pct, 12 recuperări, 4 pase decisive și 2 intercepții. În ciuda unor procentaje slabe de la aruncările de 2 pct (3/13), Kuster a avut un indice de eficiență de +24, datorat în principal de procentajul de la 3 pct (2/3) și libere (7/8).

Din pricina importanței meciului, disputat între locurile 2 și 3 din clasament, am decis să-i acordăm lui Kuster titlul de MVP-ul etapei a XVII-a. Printre propuneri s-au mai aflat: Chelsey Lee de la Phoenix Galați, care în victoria cu Satu Mare a reușit 21 de pct, 24 de recuperări (record stagional) și 4 pase decisive, și Meighan Simmons, de la Universitatea Goldiș ICIM Arad, care în victoria cu Alexandria a avut o linie statistică de 26 de pct, 6 recuperări și 3 pase decisive.

Jessica Kuster are în acest sezon o medie de 18,9 puncte, 9,3 recuperări, 2,4 pase decisive și 1,8 intercepții, fiind alături de Wumi Agunbiade cele mai importante jucătoare ale lui CSU Alba-Iulia, care în acest moment se află pe locul doi în campionat cu 31 de puncte (14 victorii, 3 înfrângeri) după 17 etape.

*Foto: Facebook CSU Alba Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!