Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Joc colectiv dezamăgitor pentru Energia în primul meci al sezonului

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.09.2014

Din punct de vedere statistic, Energia Târgu Jiu nu a contat aproape deloc în meciul din Supercupa României cu CSU Asesoft Ploiești, joc pierdut de olteni cu 57-73. În afara lui Louis Darby, care a avut într-adevăr o prestație solidă, niciun alt jucător pregătit de Antonis Constantinides nu a reușit să treacă de borna 10 în dreptul eficienței. Astfel, la finalul întâlnirii, în dreptul productivității celor de la Energia se regăseau 44 de unități, față de 85 cât a avut Asesoftul. 

În continuare puteți consulta statistica Energiei Târgu Jiu în acest meci: 

*Foto: sportingorj.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Pacat
    Respect echipa din TG Jiu dar e pacat ca o echipa care spera la mai mult, are in lot aceeasi jucatori plafonati valoric cu care ani la randul s-a calificat pe ultima suta in play-off. Asta asa ca o parere neutra.

    cu 9 ani în urmă (25.09.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    jucatori
    Acesti "aceiasi jucatori" sunt Troupe si Darby,pentu va niciunul din ceilalti nu are mai mult de doua sezoane la Tg-Jiu. Porter pare intr-o scadere de forma dar sunt sigur ca poate fi acelasi om de baza,atat defensiv cat si ofensiv. Darby este inca unul din cei mai buni jucatori din liga,serios si dedicat echipei. Cred ca parerea ta nu este tocmai neutra ci pare mai degraba "directionata". Din pacate, exista ceva probleme la echipa,probleme datorate si (nu spun mai ales) demisionarilor care au pus bazele lotului in vara,atunci cand au hotarat si "debarcarea" celor doi. Si ei gandeau la fel ca tine.Dar cand au semnat cu patru fundasi, dintre care doar unul poate juca mai mult de 5 minute (scuze celorlalti trei,dar acesta e adevarul), oare ce au gandit? Am incredere ca aducand un centru adevarat,de nivelul lui Jazvin, Energia poate face o figura frumoasa in campionat.

    cu 9 ani în urmă (25.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!