Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonte Flowers îi ia locul lui Marko Cakarevic în lotul lui BC SCM Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.12.2016

BC SCM Timișoara a realizat al treilea extra transfer al sezonului după ce l-a legitimat pe Jonte Flowers. Americanul vine în Banat pentru a-l înlocui pe sârbul Marko Cakarevic cel care a părăsit formația de pe Bega înaintea ultimului meci al anului 2016, câștigat cu scorul de 83-77 la Craiova.

Jonte Flowers își reia astfel activitatea după ce până acum în acest sezon nu a avut vreun angajament. Dublu campion al României cu CSU Asesoft Ploiești în 2014 și 2015, jucătorul ajuns la 31 de ani a jucat în sezonul 2015/2016 în liga secundă din Italia la Fortitudo Bologna unde a avut medii statistice de 14.2 puncte, 2.9 pase decisive și 2.1 intercepții.

43 de partide a jucat Jonte Flowers până acum în Liga Națională de Baschet Masculin. El a înregistrat medii de 14.1 puncte, 4.8 recuperări, 2.9 pase decisive și 2.6 intercepții.

În cariera sa profesionistă, Jonte Flowers a mai trecut pe la Solna Vikings, JA Vichy, Hyeres-Toulon și Joensuun Kataja.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Bravo
    super jucator, super transfer! mana sigura de 3 si nu numai! cand evolua la asesoft, era printre cei mai buni 5 straini de la noi sin campionat, parerea mea!
    cum de nu a avut angajament toamna asta?!

    cu 7 ani în urmă (29.12.2016) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    bravo
    Un mare bravo pentru acest transfer.

    cu 7 ani în urmă (31.12.2016) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    Nenad Mandic
    Din pacate,Nenad Mandic nu mai este antrenorul timisorenilor.Clubul timisoarean a incheiat colaborarea azi cu Nenad Mandic.Pe siteul clubului,bc-tm.ro nu exista in acest moment aceasta stire,dar ea a fost anuntata.
    Este pacat ca munca acestui om nu a fost apreciata la adevarata ei valoare.

    cu 7 ani în urmă (02.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!