Stiri

Jonte Flowers: „Lietuvos Rytas este o echipă foarte bună”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.10.2014

CSU Asesoft Ploiești primește vizita lui Lietuvos Rytas în etapa a doua din EuroCup. Ambele formații vin după succese înregistrate în prima rundă. Jonte Flowers, jucătorul american al lui CSU Asesoft Ploiești a prefațat această partidă pentru site-ul oficial al competiției. O eventuală victorie în fața lui Rytas, ar pune-o pe campioana României într-un poziție bună pentru accederea în faza a doua a competiției, după cum consideră Flowers:

„Lietuvos Rytas este o echipă foarte bună. Preocuparea noastră este de a juca o apărare bună și de a juca stilul nostru de baschet. Dacă vom obține a doua victorie în primele două partide, vom lua o opțiune importantă pentru a merge mai departe din această grupă.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!