Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonte Flowers: „Trebuie să se vadă evoluţiile pozitive din toate punctele de vedere”

Dan Oancia

Dan Oancia
10.02.2017

Atmosferă bună în tabăra celor de la BC Timişoara, înaintea ultimului joc din cadrul sezonului regulat, care va vea loc în sala „Constantin Judedin oraşul de pe Bega. Bănăţenii sunt neînvinşi în propriul fief şi aşteaptă mâine, de la ora 18.00, vizita lui CSU Sibiu, fără să mai poată pierde clasarea în primele şase echipe.

Şi americanul Jonte Flowers este încrezător în ceea ce priveşte întâlnirea cu sibienii, spunând că, în continuare, trebuie să se vadă evoluţiile pozitive din toate punctele de vedere.

„Va fi un meci fantastic. Trebuie să construim în continuare şi să devenim mai puternici ca echipă. Jucăm tot mai bine. Vrem să fim pe un loc cât mai bun când vine play-off-ul şi ne descurcăm bine şi acolo. Odată cu sosirea antrenorului şi a mea, am înţeles cu toţii ce sarcini avem. Sunt mulţumit de realizările mele şi sper să continui”, a declarat Jonte Flowers, conform tmsport.ro.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    !
    Azi! nu maine.

    cu 7 ani în urmă (10.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu BB55 :

    Hai Csu!
    Nu cred ca o sa turam "motoarele" la maxim, urmeaza meciul cu clujul peste 4 zile, care e mult mai important.
    Dar ar fi fain sa batem :)
    Hai Csu!

    cu 7 ani în urmă (10.02.2017)
    • BC CSU Sibiu just me:

      hai csu, dar...
      Eu zic ca ar fi bine sa turam motoarele si sa batem, daca putem, pentru ca de pe locul 4 in play-off ne asteapta un traseu greu (cel mai probabil Oradea si.....cine stie, apoi, poate Clujul). Play-off-ul, abordat de pe trei pare mai accesibil.

      cu 7 ani în urmă (10.02.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      CSU
      ...mai e mult pana la PO!

      cu 7 ani în urmă (10.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!