Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonte Flowers: „Va trebui să fim inteligenţi în acest Top 6”

Eduard Popa

Eduard Popa
27.03.2018

jonte flowers csm steaua u bt

CSM Steaua Eximbank Bucureşti debutează astăzi în Top 6 LNBM în compania U-BT Cluj.

Unul dintre jucătorii aduşi recent de roş-albaştri, Jonte Flowers, a vorbit pentru totalbaschet despre întoarcerea în baschetul românesc sau despre Top 6 din Liga Naţională.

„Totul a mers bine acum. Băieţii m-au primit bine la echipă. Mă simt bine. Am jucat tot sezonul în Lituania, în două competiţii. Nu am avut probleme de sănătate şi sper ca totul să rămână la fel. Sunt mulţi jucători foarte buni în România, este o competiţie puternică şi mă bucur că m-am întors aici. Echipele din Top 6 sunt foarte echilibrate între ele. Va trebui însă să fim inteligenţi, pentru că ritmul este foarte alert, din 3 în 3 zile. În acelaşi timp jucătorii preferă să joace meciuri, nu să facă antrenamente. Fiecare partidă va fi o luptă”.

Duelul dintre CSM Steaua şi U-BT Cluj va fi unul echilibrat, susţine Flowers:

„U-BT Cluj sunt o echipă bună, au avut un sezon european foarte bun. Am jucat împotriva lor şi pot spune că vor fi o provocare importantă. Vom juca la victorie şi cred că vom avea parte de un meci grozav.”

Jonte a jucat la începutul acestui sezon în prima ligă din Lituania, acolo unde a avut o experienţă inedită, evoluând împotriva echipei fraţilor LaMelo şi LiAngelo Ball.

„A fost un pic de circ. Foarte multă presă a venit la acel meci. Am fost impresionat însă de potenţialul lor. Am şi vorbit cu ei după meci, le-am oferit câteva sfaturi. Le-am spus să tragă în continuare pentru că pot ajunge sus. A fost o experienţă interesantă.”

CSM Steaua – U BT Cluj se joacă astăzi, cu începere de la ora 20:00. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 4.

*foto: Cătălin Soare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!