Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonte Flowers a fost cel mai bun jucător al celor de la Steaua CSM Eximbank în înfrângerea din primul meci contra U-BT Cluj Napoca

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
20.05.2018

U-BT Cluj Napoca s-a impus pe teren propriu în primul meci din seria contra celor de la Steaua CSM Eximbank București cu scorul 89 – 79(24-21, 25-18, 14-25, 26-15).

Cel mai bun jucător al celor de la Steaua CSM Eximbank a fost Jonte Flowers.

Americanul, în 33:51 minute petrecute pe parchet, a fost autorul a 19 puncte, cu procentaje de 0% la aruncările de 2 puncte(0/3), 50% la aruncările de 3 puncte(4/8) și 88% la linia de libere(7/8).La acestea a adăugat o recuperare și 4 pase decisive.

Un alt jucător ce a adus un aport important în această partida a fost Iuri Fraseniuc, autorul a 14 puncte, toate reușite în sfertul 3 al meciului, aport prin care a marcat revenirea în joc a stelei, condusă la acel moment cu 10 puncte de clujeni, scor 49-39.

Meciul 2 din această serie va avea loc luni, 21 mai, începând cu orele 20:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 4.

foto: Cătălin Soare/cronosmedia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!