Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonte Flowers se întoarce în LNBM

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
28.02.2018

CSM Steaua EximBank București a finalizat transferul lui Flowers pe ultima sută de metrii.

Americanul joacă pe pozițiile 2-3 și a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului cu ”militarii”. Flowers a jucat pentru Juventus Utenos, în Lituania, unde a adunat medii de 18.5 minute, 4.9 puncte, 3.4 recuperări și 1.4 assisturi.

În cariera sa în LNBM, americanul a jucat pentru CSU Asesoft Ploiești între 2013-2015 și pentru BC Timișoara în 2016-2017.

Este al doilea transfer făcut de Steaua din ultimele zile, după ce și Randall Falker a fost ”repatriat” săptămâna trecută. Jonte Flowers va veni în București în zilele ce urmează și va începe antrenamentele săptămâna viitoare.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Steaua
    Cu Falker și cu Flowers in varianta de la Ploiești Steaua se va putea bate pana sus de tot în acest sezon. Nici nu mai știi cum sa ierarhizezi din pix cele 3 candidate la titlu. Va fi oricum bătaie mare și asta nu poate decât sa ne bucure din punct de vedere al spectacolului.

    cu 6 ani în urmă (01.03.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Mda
      Mai lipsește Burlacu și avem tot asesoftu'. Lăsând gluma la o parte, Flowers nu mai e ce-a fost (vezi vârsta și cifrele din ultimele sezoane), dar Falker va aduce cu siguranță un mare plus. E clar că vor fi meciuri foarte echilibrate în Top 6 și titlul se joacă.

      cu 6 ani în urmă (01.03.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    #ustoo :))
    https://www.u-bt.ro/echipe/seniori/stiri/ernest-franklin-zeigler-noul-jucator-al-u-banca-transilvania

    cu 6 ani în urmă (01.03.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ucj :

    Jonte
    “Ciorba reincalzita” ....

    cu 6 ani în urmă (01.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!