Stiri

Jordan Mickey a ajuns la Real Madrid

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.07.2019

Real Madrid a anunțat transferul lui Jordan Mickey de la Khimki Moscova. Baschetbalistul american a semnat un contract valabil pe două sezoane cu formația din capitala Spaniei.

În vârstă de 25 de ani, Jordan Mickey măsoară 2.03 metri și evoluează pe poziția 4. El a absolvit în 2015 la LSU și a fost draftat de Boston Celtics cu opțiunea a 33-a. El a petrecut două sezoane la Celtics după care a mai jucat o stagiune în NBA la Miami Heat. În total Mickey a strâns 64 de meciuri în NBA cu cifre de 2.4 puncte și 2.0 recuperări în 7.5 minute jucate.

În 2018 a luat contact pentru prima dată cu baschetul european semnând cu Khimki Moscova, echipă alături de care a jucat în Euroligă și Liga VTB. În principala competiție a Europei, Mickey a strâns medii statistice de 14.2 puncte, 5.0 recuperări și 1.1 capace.

Pentru Real Madrid, Jordan Mickey este abia al doilea transfer al verii. Los Blancos l-au mai achziționat în această pauză competițională pe Nicolas Laprovittola,jucător sosit de la Joventut Badalona.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!