Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordan Williams la primul double-double în Liga Națională

David Istrate

David Istrate
20.03.2018

jordan williams csu sibiu

Luni, 19 martie, CSU Sibiu a jucat pe terenul ultimei clasate, Dinamo București și s-a impus cu scorul de 113-50. În urma acestei victorii, elevii lui Dan Fleșeriu și-au asigurat prima poziție la finalul sezonului regulat.

Fiind un meci lipsit de miză, tehnicianul oaspeților a decis să își menajeze titularii și astfel, a folosit doar șase jucători: Radu Paliciuc, Mirel Dragoste, Wilhelm Brosser, Eduard Petrescu, Dragoș Gheorghe și Jordan Williams.

Ultimul a jucat timp de 17 minute și a reușit un double-double cu 18 puncte, 10 recuperări, o intercepție și un capac. Sportivul de 28 de ani a aruncat de 14 ori din acțiune și a marcat 8 pentru un procentaj de 57%. Cu două faulturi comise și 3 obținute, Williams a încheiat duelul cu un indice de +18 la eficiență.

Drept urmare, fostul component al lui New Jersey Nets a reușit o nouă prestație excelentă după cea din prima apariție în lotul echipei. Atunci, într-o confruntare cu CS Phoenix Galați, americanul a înscris 20 de puncte la care a adăugat 3 recuperări. În cele 5 partide jucate, Williams a strâns medii de 15.8 puncte și 4.4 recuperări.

*foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!