Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jose Araujo: ”Acest sezon va fi foarte greu pentru toate echipele!”

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
28.09.2014

Jose Araujo

După încheierea partidei de la Târgovişte, tehnicianul arădean a avut amabilitatea să ne răspundă la câteva întrebări pentru cititorii totalbaschet.ro.

Care sunt impresiile dumneavoastră după meciul din această seară?

A fost o partidă de baschet foarte bună, două echipe mari, jucătoare foarte valoroase pe parchet, o sală plină cu o atmosferă superbă şi un final dramatic, decis la ultima posesie! În concluzie a fost o seară baschetbalistică superbă şi suntem foarte fericiţi că am reuşit să câştigăm în cele din urmă.

Care credeţi că au fost elementele cheie care au apropiat victoria Aradului?

Pot spune cu siguranţă că apărarea a fost cheia succesului, am început cu un plan şi am jucat conform planului până la sfârşit. E foarte greu să joci împotriva Targovistei, o echipă mare condusă de un antrenor valoros şi experimentat. Fleseriu e un adversar dificil şi echipele antrenate de dânsul practică un joc agresiv dar şi spectaculos. Dar în acest meci noi am reuşit să jucăm bine în apărare şi nu ne-am oprit din jocul ofensiv, chiar şi atunci când eram "încolţiţi" am reuşit să găsim acea pasă în plus.

La final dar nu în ultimul rând: cum aţi reuşit să întoarceţi lucrurile, de la înfrângere la 30 de puncte la victorie în fieful celor din Târgovişte în mai puţin de două săptămâni?

În Supercupă, noi am jucat baschet 10 minute după care Târgovişte a dominat pur şi simplu partida. Atât în atac cât şi în apărare au reuşit un joc foarte bun, au câştigat şi au meritat victoria. După partidă nu am considerat că suntem cea mai slabă echipă datorită înfrângerii drastice, la fel cum nici acum nu consider că suntem cea mai bună doar pentru că am câştigat un meci! Această echipă este poate mai puţin experimentată decât cea din sezonul precedent, dar avem jucătoare talentate care muncesc din greu. Ne construim viitorul în fiecare zi, pas cu pas. Am învăţat multe din Supercupă, a fost o lecţie bună şi apoi am trecut mai departe. Acest sezon va fi foarte greu pentru toate echipele. Noi ne dorim să menţinem echipa noastră în top şi pentru asta vom munci din greu, aşa cum facem întotdeauna!

Sursa foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!