Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jose Araujo: "Am fost îndepărtat de către o persoană fără demnitate care nu este nici manager, nici presedinte al clubului"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.09.2017

Foto: Valentin Todea

Situația conflictuală de la CSM Satu Mare nu s-a rezolvat nici după reunirea echipei de acum două săptămâni. Marius Dobă, fostul administrator al CSM Târgoviste, a fost instalat în postura de antrenor principal, însă în acelasi timp Jose Peres Araujo are contract valabil cu clubul de pe malul Somesului.

Conducerea sătmăreană nu a dorit să îi rezilieze contractul portughezului, însă în acelasi timp nu a ajuns la o înțelegere cu tehnicianul preferând să evite orice mod de comunicare cu acesta. Într-o declarație acordată site-ului nostru, Jose Araujo a declarat că persoana care l-a îndepărtat de la CSM Satu Mare a fost avocatul clubului.

Să stiți că am depus foarte mult efort, în ultimele luni, pentru a contacta conducerea si managerul echipei din Satu Mare. În tot acest timp nu mi s-a oferit sansa de a avea o conversație corectă sau cel puțin normală. Încercam să-l sun pe managerul Florin Muresan, însă nu răspundea decât dacă îl contactam de pe un număr pe care el nu îl cunostea. Primeam mail-uri de pe adresa de mail a lui Muresan, semnate de acesta, însă în realitate erau redactate si transmise de către avocatul clubului, Sergiu Gherdan. După toată munca depusă si corectitudinea față de această echipă, am fost îndepărtat neonorabil de către o persoană care nu este nici manager, nici presedinte al clubului si nici demn de a-si asuma acțiunile.

Acum un an am ales Satu Mare în special pentru că mi s-a prezentat un proiect interesant pentru o perioadă de doi ani. Am refuzat alte oferte pe care le aveam în acel moment deoarece am crezut în acest proiect si am ales să lucrez pentru Satu Mare. 

Ce m-a deranjat este că în toată această perioadă nu am putut să semnez un contract cu alte cluburi deoarece momentan, cel puțin teoretic, sunt sub contract cu Satu Mare. A trebuit să declin până si invitația federației Portugheze să particip la jocurile universitare din Taiwan.

Consider că am făcut tot ce mi-a stat în putință, într-un mod profesionist, pentru a-mi respecta responsabilitățile trasat. De asemenea consider că am respectat obligațiile contractuale pe care le am stabilit cu clubul. Până acum am fost deschis la o rezolvare amiabilă si cred cu tărie că această situație putea avea cu totul alt deznodământ dacă nu existau orgolii si interese personale din partea unor persoane care, din punctul meu de vedere, dăunează baschetului feminin românesc.

Conform spuselor sale, Jose Peres Araujo va acționa în judecată, săptămâna următoare, Clubul Sportiv Municipal Satu Mare. 

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Stire de ultima ora: SEPSI SIC a castigat meciul ca Cargu-Uni Győr in Ungaria cu 74-69.Bravo fetelor...SUCCES SI IN CAMPIONATUL INTERN!!

    cu 6 ani în urmă (13.09.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    Tihi?
    Zât, 7verze!

    cu 6 ani în urmă (13.09.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    leatule...Chirita,taci macar in acest campionat.Lasa-ne in pace,sa putem savura castigul si victoria cu echipele tale preferate !! Hújj,hújj hajrá...Hai Sepsi Sic !!!

    cu 6 ani în urmă (16.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!